”Att få designa en egen sko har länge varit en dröm för mig. Passionen för kvalitet och hållbar design är något jag delar med Flattered. I mitt jobb vill jag guida och hjälpa kvinnor att göra smarta val när det kommer till garderoben. Jag vill därför skapa en sko som är enkel att bära och på samma gång lyfter ens outfit. Min förhoppning är att vår sko ska bli garderobsräddaren, den där skon man bär både till vardags som till fest och som man alltid packar med på resan”
– Emilia de Poret

Emilia – slingback pumps med 5,5 cm klack framtagen i ett designsamarbete med Emilia de Poret. Med fokus på grafiska linjer är Emilia ett roligt alternativ till såväl vardag som fest. Styla med jeans och en stickad tröja för en höstfin look.

Om Emilia de Poret

Scenen har alltid varit en självklar plats för Emilia de Poret, sångerskan som sadlade om och fick en ny framgångsrik karriär som modeskribent, författare och TV-profil. Idag är Emilia ett av modebranschens mest respekterade namn, ständigt synlig i media. Som stilexpert bevakar hon mode för TV4 Nyhetsmorgon och ELLE. Med kollegan Ebba Kleberg von Sydow ligger hon bakom Skandinaviens största stilpodcast, Säker stil-podden. För sitt arbete med Säker stil fick Emilia och Ebba i januari 2017 utmärkelsen ”Årets influencers” av tidningen ELLE på ELLE-galan.

Språk:
Leverera till:
Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.