” Klassiskt med en twist – så beskriver jag min stil. Allt handlar om detaljerna brukar man säga, och jag håller med. En liten twist är detaljen varje outfit behöver, och detsamma gäller för skor. Jag ville skapa en elegant, feminin och framförallt bekväm sko inspirerad av rusningen som uppstår på modeveckorna i New York och Paris. Det är en sko för den urbana och modemedvetna kvinnan, en sko hon vill och kan använda hela tiden – och aldrig ta av!”

– Linda Juhola

 

’Linda’ – en slip-in sko i mjuk mocka med spetsigt formad tå. Den oversizeade rosetten i sammet tillsammans med färgkombinationen som går ton-i-ton gör Linda till en subtil statementsko. Styla bekvämt med jeans för dagsutflykten, eller med kostymbyxor för en elegant kvällslook. 

Om Linda Juhola

Linda Juhola är en professionell bloggare och sociala medier entreprenör från Finland, men som numera bor i Stockholm. De senaste tio åren har hon haft en av Finlands mest populära bloggar.  På bloggen, som startade 2008, delar Linda med sig av sin personliga stilresa och vill ge läsarna en plast att finna inspiration, en outfit i taget.

 

Språk:
Leverera till:
Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.