”Jag ville skapa en sko man vill använda varje dag, enkelt kan bära från morgon till kväll och som alltid känns ’on point’. En sko du kan klä upp eller ner beroende på ditt humör. För mig är det den perfekta go-to-skon inspirerad av den 1970-talets ikoniska individualitet i New York. Utan moderegler, från androgyn till disco, samt med en omfamning av den erans samhällsförändringar, ville jag att skapa en sko som passar alla. Högkvalitativ, no-nonsens och självsäker nog för att stärka varje outfit. Komfort utan att äventyra stilen – min favoritsko.”
– Rebecca Laurey

I vårt första designsamarbete med Rebecca Laurey är Rebecca en western – inspirerad cowboy boot  i snakepräglad nappa med 55mm kubansk häl och snygg spetsig tå. Bär bootsen med skira, blommiga material för en kontrasterande och uttrycksfull look .

Om Rebecca Laurey

Rebecca Laurey, tidigare känd som Raspberry & Rouge,  är en influencer från Amsterdam som numera jagar sina drömmar någonstans mellan sin hemstad och New York. På bloggen rebeccalaurey.com och @rebeccalaurey delar hon med sig av sitt liv som en digital nomad genom sin personliga stil, skönhets tips och reseupplevelser. Rebecca har internationellt erkänt sig inom mode-, digitala och sociala medier genom att synas i bland annat VOGUE, Elle, Harpers Bazaar, Vanity Fair och The New York Times.

Språk:
Leverera till:
Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.