Om Flattered

Vår kund ska aldrig behöva välja mellan hållbarhet, pris, design och kvalitet. Det är med den ambitionen vi går till jobbet varje dag. Vi vill också att du, när du väljer oss, ska kunna känna att du gjort ett medvetet val eftersom att du valt bort ett par skor som förmodligen varit sämre för miljön.

Hos oss på Flattered gör vi skor för alla tillfällen och årstider. Vårt designteam i Stockholm utgår alltid från den skandinaviska avskalade formen och adderar sen lekfulla färgkombinationer och oväntade materialval. Vi kallar det för nya klassiker. För produktionen har vi tagit hjälp av våra vänner i Spanien. De är nämligen bäst i världen på skor enligt oss

Vår målsättning är på sätt och vis att du som kund ska komma tillbaka så sällan som möjligt, inte för att vi inte gillar dig, utan för att vi vill att dina skor ska hålla länge!

Idéen bakom Flattered tog form i Stockholm år 2013. Vi ville skapa den perfekta lågskon att bära inomhus. Den skulle dessutom vara feminin, elegant och väldigt skön – något vi såg saknades på marknaden. Resultatet blev Flattered, den allra första inomhusballerinan. Med den mjuka lädersulan och mandelformade tån kom den snabbt att bli vårt signum.

Två år senare var det dags för Flattered att ta sig utanför hemmet. Vi adderade en utomhussula och tog därmed det första steget mot att bli det fullskaliga skovarumärket vi är idag.

Språk:
Leverera till:
Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.